ian

profiili-montaasi4.jpg

Hei, olen Iris. Olen arkkitehdin alku, joka halailee betonipilareita ja kulkee pää pilvissä sekä tietenkin niissä räystäslinjoissa. Olen haaveilija, joka etsii karuudesta kauneutta  pysähtyen keskelle katua ihastelemaan rosoista julkisivua taikka haltioituu kuurankukista ikkunalasissa lusikoiden samalla suuhunsa höyryävää kaurapuuroa.

Arkkitehtuuri on laaja ja kokonaisvaltaisesti, kaikin aisten, mukaansa tempaava ala. Opinvuoteni ovat näyttäneet, että arkkitehdin ammatissa ihmisellä on mahdollisuus edistää kestävämmän ja hyvinvoivemman yhteiskunnan kehitystä. Opiskelun ja suuren mittakaavan ajattelun vastapainona nautin kuitenkin välillä keskittymistä arkeen, käsillä olevaan hetkeen ja oman hyvinvointini edistämiseen puhtaan ravinnon sekä liikunnan avulla.

Piirustuksen kauniin viivahierarkian ohella innostunkin arjen estetiikasta ja etenkin rentouttavasta puuhailusta keittiössä. Blogini Clean Choice välittääkin kuvaa arjestani, jossa ruoanlaitto ja liikunta kulkevat käsikädessä, tukien toisiaan ja antaen minulle energiaa ja voimaa päivän muihin askareisiin, opiskeluun ja työhön. Hyvän mielen ruuanlaiton perustan luovat minulle laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet, jotka tukevat monipuolisesti liikunnallisen elämän ravintotarpeita.

Arkkitehtuuri kuuluu kuitenkin erottamattomana osana tähän palettiin ja siksi sivuilta löydät myös portfoliooni, jossa on vuosien varrella kasvaneita ajatuksiani estetiikasta ja positiivisesta tulevaisuudesta.

Aloitin blogaamisen Kööpenhaminassa juttuotsikolla ”Uskalla innostua”. Otsikkon sanoma ei ole Suomeen paluusta huolimatta menettänyt merkitystään. Blogini on minulle muistutus asioihin heittäytymisestä, uuden kokeilusta ja innostumisesta. Blogissani teen asioita, joista nautin. Uskallan innostua. Toivottavasti  innostus on tarttuvaa ja poikkeat tänne uudemmankin kerran.

Kuullaan!